Latest topics
» teuing kamarana
Mon Dec 30, 2013 11:08 am by abahBAA

» Revolusi GALAKSI 2012
Mon Sep 24, 2012 12:01 am by Dabros

» Coretan Corel Draw
Sun Sep 23, 2012 11:09 pm by Dabros

» go to Sawarna
Sun Sep 23, 2012 10:46 pm by Dabros

» coba posting gambar
Sun Sep 23, 2012 10:13 pm by Dabros

» tak kenal maka tak apal
Sun Sep 23, 2012 9:59 pm by Dabros

» Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh
Wed May 11, 2011 12:10 am by yan

» Arti Kata Sunda
Thu Apr 21, 2011 11:28 pm by yan

» Karawitan (seni anu matak waas)
Thu Apr 21, 2011 11:11 pm by yan

» Download Lagu Sunda
Sat Apr 16, 2011 12:28 pm by aqyana

» jigana, ieu mah....
Fri Apr 15, 2011 11:36 pm by yan

» OROK GAYA TAH BARUDAK!!!
Thu Apr 07, 2011 9:40 pm by yan

» paribasa sunda
Thu Apr 07, 2011 12:17 am by yan

» """""""""""MERDEKA!!!!!!!!!!!!!!
Wed Apr 06, 2011 8:11 pm by yan

» TEU KAWENGKU KU UNGKARA
Tue Apr 05, 2011 11:14 pm by yan

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


November 2017
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Calendar Calendar


TEU KAWENGKU KU UNGKARA

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

TEU KAWENGKU KU UNGKARA

Post  yan on Tue Apr 05, 2011 11:14 pm

Limbung tungtung nunggu dawuh
Re’nghap deui roe’s deui
Nganti darma pance’n aya
Kesel deui lieuk lain
Dadas leungeun balas ragap
salah urat batan ngarti

ngukur umur nunggang kujur
ahe’ng deui ane’h deui
ngacacang neangan hayang
abjad deui huruf deui
ngoloyong babalieuran
e’ta deui e’ta deui

ditaraje’an ku lamun
sugan deui salah deui
diparadah seukeut akal
beuki anggang teu kacangking
disaliksik ku falsafah
meureun deui sugan deui

sujud nginghak hayang tepung
jabar je’e’r pe’e’s lain
teu kawengku hijaiyah
diajulan gantar alif
ukur anjog kaungkara
sanes iya Anjeun Gusti

nya anjeun gerak jajantung
nya nyawa beureumna getih
nya nyipta saringkang raga
nya nyanding sausik malik
nya aya jeroeun aya
nya aci gerak nurani

(ti buku “jaladri tingtrim” karangan teteh dyah padmini)
(kinanti)
Sugan jadi hiburan
avatar
yan

Jumlah posting : 44
Join date : 20.03.11
Age : 33
Lokasi : bekasi

http://kuakrbahagia.blogspot.com/

Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik