Latest topics
» teuing kamarana
Mon Dec 30, 2013 11:08 am by abahBAA

» Revolusi GALAKSI 2012
Mon Sep 24, 2012 12:01 am by Dabros

» Coretan Corel Draw
Sun Sep 23, 2012 11:09 pm by Dabros

» go to Sawarna
Sun Sep 23, 2012 10:46 pm by Dabros

» coba posting gambar
Sun Sep 23, 2012 10:13 pm by Dabros

» tak kenal maka tak apal
Sun Sep 23, 2012 9:59 pm by Dabros

» Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh
Wed May 11, 2011 12:10 am by yan

» Arti Kata Sunda
Thu Apr 21, 2011 11:28 pm by yan

» Karawitan (seni anu matak waas)
Thu Apr 21, 2011 11:11 pm by yan

» Download Lagu Sunda
Sat Apr 16, 2011 12:28 pm by aqyana

» jigana, ieu mah....
Fri Apr 15, 2011 11:36 pm by yan

» OROK GAYA TAH BARUDAK!!!
Thu Apr 07, 2011 9:40 pm by yan

» paribasa sunda
Thu Apr 07, 2011 12:17 am by yan

» """""""""""MERDEKA!!!!!!!!!!!!!!
Wed Apr 06, 2011 8:11 pm by yan

» TEU KAWENGKU KU UNGKARA
Tue Apr 05, 2011 11:14 pm by yan

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar


teuing kamarana

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

teuing kamarana

Post  abahBAA on Mon Dec 30, 2013 11:08 am

Hirupna mimiti hungkul kaitunamah sibuk.. Loba itu jeung ieu pajarkeun mah.. Tapi naha bet aya keneh didieu.. Ngadon ngaheurinan tapi parengdene kitu uing tetep nyaah.. Sakur2 anu wauh kuring. Sok lenyepan ke kapayunan aya anu balik deui aya anu hare2 sibuk pajarkeun teh. Nuhun kasadayana. (Abah BAA) catetan 29-12-2013

abahBAA

Jumlah posting : 2
Join date : 30.12.13

Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik